Jocuri, jocuri, jocuri!

Salutare dragilor! Aţi observat că un an nou a început? Şi o mulţine de lucruri noi a adus cu el! Dar există un lucru care a rămas neschimbat – Centrul de Jocuri Mirakolix încă organizează seri drăguţe de jocuri în minunatul oraş, Braşov.

Ianuarie pare atât de îndepărtată acum, dar încă ne reamintim cu drag de  “Seara de jocuri” care a avut loc în 16 ianuarie. A fost o seară lungă, în care ne-am ocupat timpul frumos şi am povestit şi râs mult. Am avut mulţi oaspeţi frumoşi şi nu toţi au fost români. La final, oaspeţii noştri s-au jucat nu doar jocuri de masă, ci şi câteva jocuri distractive cu cărţi (prezentate de către oaspeţii din Indonezia). Doar doi oameni pot fi partcipanţi în acest joc, însă oricine îi privea jucându-se se simţea la fel de implicat şi energizat ca şi aceştia!

Aici puteţi vedea câteva fotografii din acea seară:

Începând cu acea zi de 16 ianuarie voluntarii Mirakolix care organizează aceste minunate seri de joc au primit solicitări de la oaspeţi, ca aceste seri să aibă loc mai des, deoarece până în acel moment ele aveau loc doar o dată pe lună.

Au continuat şi în 13 februarie să primească astfel de solicitări de la tinerii care ne vizitează, iar atunci s-au jucat împreună jocuri ca: Nichtlustig Lemming Mafia şi Om Nom Nom.

Şi cum suntem buni ascultători! Deja începând cu luna februarie am dublat numărul serilor de joc. Şi vom continua în acest fel…

Jucând jocuri de masă o persoană poate experimanta lumi diferite (deoarece fiecare cutie ascunde ceva nou, ceva extraordinar!), îi poate antrena aptitudini, precum negocierea, folosirea eficientă a resurselor, ascultarea activă, gândirea strategică etc. Iar în timp ce se joacă oamenii pot socializa şi nici să nu observe că învaţă lucruri noi. Fain, nu?

Ceea ce încercăm să vă transmitem este că jocurile de masă reprezintă un motiv prielnic din mai multe privinţe pentru a ne întâlni în serile de vineri.

Unde? – în locul nostru preferat, strada Constantin Brancoveanu nr. 29 ap. 1 din Brașov

Când? – în serile de vineri (urmăriţi-ne evenimentele pe profilul nostru de Facebook – Centrul de Jocuri Mirakolix)

Ne vedem în lunile următoare cu şi mai mult entuziasm şi voie bună!

This entry was posted in Activitati, Activități pentru adulți, Ateliere ludice, Board-game-evenings, Ce facem? and tagged , . Bookmark the permalink.